Get Adobe Flash player

07/06/2014 - FIRA D´EN LONI - St Celoni

El proper dissabte 7 de juny dins de la Fira d´en Loni de St Celoni ens trobareu a la Pça. de la Vila al costat de l´Ajuntament, continuant amb la campanya ADOPTA´M per promocionar les adopcions dels animals domèstics i de companyia perduts, extraviats o abandonats.

Portarem informació de tots els animals que tenim en adopció, us hi esperem.

Si esteu interessats en adoptar un gos o un gat no dubteu en visitar-nos, també podeu passar per la Residència Canina i Felina Can Clarens a Vallgorguina.

Més informació:
Dins la Fira d´en Loni també trobareu activitats i productes per a infants i joves Un gran aparador de productes, serveis, activitats, gastronomia... tot pensat per als infants, els joves i les seves famílies!

Més de 50 expositors, i més de 30 tallers i activitats: rondallaires, tallers de cuina, maquillatge, ceràmica, música, dibuix, confecció, joies, activitats esportives amb bicicletes, segways, tir amb arc, circuit per a patinets i monopatins, inflables, i més.
patrocinador: Zooplus


27/12/2013 - FESTIVAL DE LA INFÀNCIA

Els dies 27, 28 i 29 de desembre del 2013, aprofitant que a la Fira de Barcelona es celebrarà la 51a edició del Festival de la Infància aprofitarem per promocionar les adopcions dels animals que tenim recollits i que no hem pogut localitzar als seus propietaris.

Animals provinents dels municipis de Vallgorguina, Sta Mª de Palautordera, St Esteve de Palautordera, St Celoni i la Roca del Vallès.

Us hi esperem. Llançament de l´esdeveniment: totozoo


23/11/2013 - Campanya EN ADOPCIÓ, ADOPTA´M

L’adopció es una acció solidària i gratificant.

Els dies 23 i 24 de novembre del 2013, aprofitant que a Vallgorguina es celebrarà la Fira del Bosc i de a Terra, en trobareu al carrer Mataró de Vallgorguina al costat de l´Ambulatori i Correus, posarem una carpa per promocionar les adopcions dels animals que tenim recollits i que no hem pogut localitzar als seus propietaris.

Animals provinents dels municipis de Vallgorguina, Sta Mª de Palautordera, St Esteve de Palautordera, St Celoni i la Roca del Vallès.

Us hi esperem. Patrocinio: cupondescuentos.ar


Residències


Botiga virtual


entrar